Fatih Terim'den Kagawa itirafı

Fatih Terim'den Kagawa itirafı

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ve oyuncular M.United maçı öncesi GSTVye açıklamalar yaptı.

M.United maçıyla ilgili konuşan Terim "Avrupa'da en iyi transferleri yapan takım. Özellikle Kagawa'yla bizim de ilgilendiğimiz gerçek" diyerek bir itirafta bulundu.

'Old Trafford Yolu' programı için konuşan İmparator Kırmızı Şeytanlar'ın bu sezon Avrupa'da en iyi transferleri yapan takım olduğunu belirtip "Özellikle Kagawa'yla bizim de ilgilendiğimiz gerçek" diyerek Dortmund'dan transfer edilen Japon oyuncuyla ilgili bir itirafta bulundu.

 

Tecrübeli çalıştırıcı maça ilişkin olarak ise "Kaybedersek dünyanın sonu değil ama kazanırsak ivme kaydederiz. Old Trafford'a ben de ilk defa çıkıyorum. Benim düşüncem şu, burada bir şey yaparsanız olaydır. Yoksa yenilmeniz kolaydır. Kolayı mı olayı mı seçeceğiz? İnşallah olayı seçeriz. Mağlubiyetten korkmadan oynamalıyız."

Dersimiz duran top
Teknik direktör Fatih Terim, Manchester United'ın son oynadığı iki maçın kasetlerini futbolcuları izletmeye başladı. Dünkü idmandan sonra toplantı salonunda İngiliz ekibinin zaaflarını anlatan İmparator öğrencilerinden özellikle duran toplara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

BU arada başarılı hoca ilk 3 maçta 6 gole engel olamayan savunma hattına da zorlu Medical Park Antalya karşısında neredeyse hatasız bir oyun çıkarması sonrası defans oyuncularını tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.