Fatih Terim savunmayı netleştirdi!

Fatih Terim savunmayı netleştirdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligindeki Manchester United maçı öncesi savunma kurgusunu netleştirdi.

Ujfalusi'nin yerine transfer edilen Cris ile beraber savunmada 4 alternatifi bulunan tecrübeli teknik adam hangi ikiliyi oynatacağı konusunda derin analiz içine girdi.


Semih ve Dany'nin milli takım kamplarında bulunması nedeniyle İtalya'daki Genoa ve Kartal maçlarında Cris-Gökhan Zan ikilisini oynatan Terim'in Manchester maçı için farklı bir formül üzerinde durduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun süratli ve seri Manchester hücumcularına karşı önlem olarak Semih-Dany ikilisinde karar kıldığı bildirildi. Öte yandan ManU'nun yıldızları Kagawa ve van Persie'nin iyileştiği öğrenildi.

 

Tecrübeli teknik adam bugünkü Antalyaspor maçında Cris'i oynatacak. Genoa ile Kartalspor hazırlık maçlarında görev verilen Brezilyalı oyuncunun yanında ise Semih'in yer alacağı öğrenildi. Terim alternatifler arasında yer alan Gökhan Zan'ı da kadroya almadı.

Semih-Cris uyumunu Antalyaspor maçında test etmek isteyen tecrübeli çalıştırıcının İngiltere'de sahaya sürmeyi planladığı Semih-Dany birlikteliği öncesi bir fikir edineceği dile getirildi. Terim'in Umut Bulut'u dinlendirmesi, yerine Burak'a on birde yer vermesi bekleniyor.

Sabri kadroda yok
Sarı-kırmızılılar, sabah antrenmanının ardından Antalya'ya gitti. Kafilede sakatlığı bulunan Sabri'nin yanı sıra A2'ye gönderilen Baros ile Ceyhun, Gökhan Zan, Furkan ve Sercan kadroya alınmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.