Fatih Terim görevi bırakıyor

Fatih Terim görevi bırakıyor

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 yenilen milli takımda antrenör Fatih Terim maç sonu çılgına döndü.

Fatih Terim, Letonya yolunda 'sinir küpü' gibiydi. Terim; "Herkes alanını kaleci gibi savunacak diyorum, adama bakıyorlar. Takımda tek stoper var. Golde en önde olan adam o. Sivok da golü atıyor. Oyuncularımız kendilerine o kadar çok güvenince de olan bu" dedi.

A Milli Takımımız'ın, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda deplasmanda İzlanda'nın ardından İstanbul'da Çek Cumhuriyeti'ne de yenilerek 2'de sıfır çekmesinden sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Letonya uçağında adeta çıldırdı. TV karşısında "Gelecek maçları da bu çocuklarla oynayacağız. Motive etmemiz lazım" diyen Terim'in, İzlanda maçına 3'lü defans ile çıkan ve hayal kırıklığı yaşayan, Çekler önünde ise uygulattığı 'alan savunması' yüzünden yenen 2 komik gol nedeniyle çileden çıktığı ifade edildi.

'SAĞ BEKLERİ KORİDOR YAPTI'

Letonya yolculuğu sırasında yardımcıları ile maç değerlendirmesi yapan Terim'in, "Herkes alanını kaleci gibi savunacak diyorum, hepsi adama bakıyor. Topa bakan yok. Takımda tek stoper var. Golde en önde olan adam o. Sivok golü atıyor. Umut'a 'Gel, adama dikkat et' diyoruz. O sadece Sivok'un golü atmasını izliyor. Sağ bekleri koridor yaptı. Olcay ligin yıldızı, bir kez adamı takip etmedi. Oyuncularımız kendilerine o kadar çok güveniyorlar ki; Caner yediğimiz golde adamın önünü kapamak yerine tek hamlede topu almaya çalışıyor" diyerek kızgınlığını dile getirdiği öğrenildi.

LETONYA'YI DA YENEMEZSEK...

İzlanda ve Çek Cumhuriyeti yenilgileriyle grubunda sıfır çeken ve son sıraya oturan Milli Takım'da futbol direktörü Fatih Terim'in istifasının cebinde olduğu ileri sürüldü. "Letonya'ya da yenilirsek, Terim istifasını sunacak" iddiaları, Milli Takım kulislerinde en çok konuşulan konuların başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.