Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti Ve Letonya Maçlarının Aday Kadrosunu Açıkladı

Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti Ve Letonya Maçlarının Aday Kadrosunu Açıkladı

A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı Euro 2016 elemeleri grup maçlarının aday kadrosu belli oldu.Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı'nın çalıştırıcısı Fatih Terim, 10 Ekim'de Çek Cumhuriyeti...

A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı Euro 2016 elemeleri grup maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı'nın çalıştırıcısı Fatih Terim, 10 Ekim'de Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim'de de Letonya ile oynayacağı Euro 2016 elemeleri grup maçlarının aday kadrosunu açıkladı.

İzlanda karşılaşmasının kadrosuna alınmayan ve tartışmalara yol açan Volkan Demirel, aday kadroda yer buldu. Fatih Terim'in Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural ile Bilal Kısa ve Schalke 04 forması giyen 1994 doğumlu Kaan Ayhan'ı aday kadroya alması da dikkat çekti.

Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Volkan Demirel (Fenerbahçe), Tolga Zengin (Beşiktaş)

Savunma: Osman Tarık Çamdal, Semih Kaya (Galatasaray), Gökhan Gönül, Caner Erkin (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Schalke 04), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ümit Kurt (Sivasspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Selçuk İnan, Olcan Adın (Galatasaray), Güray Vural, Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre (Beşiktaş), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Atletico Madrid)

Forvet: Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), Mustafa Pektemek (Beşiktaş).

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.