Fatih Tekke sesleri

Fatih Tekke sesleri

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, ikinci yarı için transfer çalışmaları da başladı. Yeşil-beyazlılar, Ziya Doğan’la Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Fatih Tekke’ye teklif götürdüler.

Konyaspor’da izin bitti ve Galatasaray maçının hazırlıkları dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.. Haftayı, Sivas deplasmanında aldığı tek gollü yenilgiyle kapatan ve 14 puanla 16 sıraya gerileyerek tehlike hattına giren Konyaspor’da, Pazar günü saat 16.00’da iç sahada Galatasaray ile yapılacak maçının ilk antrenmanı dün gerçekleştirildi.
Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı iyiye giden kaleci Orkun da katıldı. Murat Tosun ise takımdan ayrı çalıştı. Çalışmada, Sivas maçında oynayanlar yenileme antrenmanı yaparak tesislere geçerken, diğerleri ise kondisyon çalıştılar ve antrenman yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi..
Konyaspor’da, parola; Galatasaray’ı yenerek devreyi galibiyetle ve 17 puanla kapatmak. Takımda önemli eksik yok. Murat dışında tüm futbolcular oynayabilecek durumda. Yeşil-beyazlılar bugün muhtemelen çift antrenman yapacaklar ve hazırlıkları yarın ve Cuma günü taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürdürecekler. Galatasaray maçının bilet ücretleri de bugün açıklanacak ve satışa çıkartılacak. Spor Toto Süper ligde, 17. hafta perdesi Cuma günü Trabzonspor-Karabükspor maçıyla açılacak. Cumartesi günü; Kayserispor-Bucaspor, Gençlerbirliği-Bursaspor, Antalyaspor-Ankaragücü ve Fenerbahçe-Sivasspor maçları oynanacak. 17. hafta perdesi Pazar günü yapılacak 4 maçla kapanacak. Günün programı ise şöyle: Manisaspor-İstanbul B.Ş.Bld.Spor, Konyaspor-Galatasaray, Kasımpaşa-Eskişehirspor, Beşiktaş-Gaziantepspor.
AVANTAJI DEĞERLENDİREMEDİK
Konyaspor’un genç oyuncusu Serkan Şahin, Sivasspor karşısında 3 puanı hedeflediklerini ancak 10 kişi kalan rakipleri karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ve sonucunda kazanmayı daha fazla arzulayan takımın galibiyeti aldığını ifade etti. Kazanarak rakiple aradaki puan farkını açma fırsatını değerlendiremediklerini söyleyen Serkan Şahin, "Sivasspor maçının zor olacağını bekliyorduk. Ancak rakibin 15.dakikada 10 kişi kalmasıyla galibiyete çok yaklaştık. Fakat oyun olarak galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyamadık. Sivasspor'un eksik kalmasını avantaja çeviremedik. Kazanma hırsımızı bu kez sahaya yansıtamadık. Ayağımıza kadar gelen önemli biravantajı değerlendiremediğimiz ve kaybettiğimiz için üzgünüz. Sivasspor'u tebrik ediyoruz. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız ilk yarının son maçı var. İnşallah o maçı kazanarak devre arasına moralli girmek istiyoruz" şeklinde görüş
KARTAL’DA FATİH TEKKE SESLERİ
Ligin ikinci yarısına takviyeli bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Konyaspor’da transfer çalışmaları için düğmeye basıldı. Yeşil-beyazlılar, ara transferde kadrolarını 5-6 oyuncu ile güçlendirmeyi düşünürlerken, özellikle gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için Beşiktaş ile yollarını ayırmayı düşünen Fatih Tekke’ye teklif götürdüler. Tecrübeli oyuncunun Konyaspor’un teklifine sıcak baktığı, ancak bu oyuncuya Bursaspor’un da talip olduğu bildirildi. Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan’ın bizzat görüştüğü tecrübeli oyuncunun bu konuda aceleci olmadığı da gelen  bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.