Farklı Madenden Gelen İşçiler De Kurtarma Çalışmaları İçin Seferber Oldu

Farklı Madenden Gelen İşçiler De Kurtarma Çalışmaları İçin Seferber Oldu

Maden ocağında arama kurtarma çalışmaları vardiyalı olarak devam ediyor. Çalışmalar için farklı maden ocaklarından takviye ekipler de arama kurtarma çalışmaları için maden ocağına girdi.     Karaman’ın Ermenek ilçesine...

Maden ocağında arama kurtarma çalışmaları vardiyalı olarak devam ediyor. Çalışmalar için farklı maden ocaklarından takviye ekipler de arama kurtarma çalışmaları için maden ocağına girdi.

    Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarında mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. 8’inci güne girilmesine rağmen hiçbir madenciye ulaşılamadı. Kurtarma çalışmalarına yardım eden Özkar Madencilik çalışanları da maden içerisindeki arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Madene girmeden önce görev dağılımı yapıldı. Ekip şefi açıklama yaparak “Biz nefeslik tarafına gideceğiz işçilerin rastlamadığı yere daha önce skip’e çalışıyorduk soldaki baca şimdi sağdaki bacaya da tertip yapıyoruz. 2 tarafı da Özkar Madencilik olarak biz yapacağız.” dedi.

    Şef konuşmasını, “Biz nöbeti devralalım girilen yerlere de gireceğiz, girilmeyen yerlere de gireceğiz Allah’ın izni ile nefeslik tarafına da gireceğiz skip tarafına da. Şimdilik bir gidelim daha sonra bakarız. Girdik te şimdi açıklamaya gerek yok o bizde kalsın.” şeklinde tamamladı.

    İşçiler, görev dağılımı yaptıktan sonra toplu şekilde maden ocağı içerisine gitti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.