Farkındalık Oluşturmak İçin Engelliler Sahaya Çıktı

Farkındalık Oluşturmak İçin Engelliler Sahaya Çıktı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa olarak vatandaşlarda düzenli fiziksel aktivite oluşturulmasını özendirmek amacıyla engelliler sahaya çıktı. Ülke genelinde 13 Ekim 2014 tarihinde...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa olarak vatandaşlarda düzenli fiziksel aktivite oluşturulmasını özendirmek amacıyla engelliler sahaya çıktı.

Ülke genelinde 13 Ekim 2014 tarihinde başlayan ve 19 Ekim 2014 tarihinde sona erecek olan Amatör Spor Haftası'nda farkındalık oluşturmak için Çarşamba’da engelliler basketbol müsabakası yapıldı.

Samsun’un Çarşamba İlçesi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan müsabaka sonrası konuşan Çarşamba Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı (ÇABES) Başkanı Mustafa Uçar, "Amatör Spor Haftası'nda planlanan faaliyetler kapsamında farkındalık oluşturmak için buradayız. Halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ve sosyal sorumluluk duygusunun geliştirilmesi için, haftanın anlam ve önemine ilişkin bilincinin ve kültürün oluşturulması amacıyla bu müsabakayı yaptık." dedi.

Uçar ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’a bir de teşekkür plaketi vererek, "Amatör Spor Haftası'nda bizleri unutmayıp bizlere bu imkanı sağladıkları için ve desteklerinden dolayı da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’a teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.