Farabi Hastanesi’nden emeklilere indirim

Farabi Hastanesi’nden emeklilere indirim

2024 yılı Türkiye’de ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edildi. Bu kapsamda sağlık, eğitim, kültür ve birçok alanda emeklilere yeni imkânlar sağlanacak.

Konya Farabi Hastanesi ile Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, protokol anlaşması gerçekleşti. Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sağlık Sosyal Güvenlik Müdür Vekili Dr. Zeki Bayındır, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Cevat Özpınar anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diledi.

Konya Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevat Özpınar, “Emekliler yılı nedeniyle, emeklilerimizin sağlık yaşamına bir destek verebilmek amacıyla hastanemizde emeklilerin yararlandığı tüm sağlık hizmetlerinde ayaktan tedavi, teşhis amaçlı tetkik ve yatarak tedavilerde yüzde 20 indirim uygulamasına karar verdiklerini” diye konuştu.

Emeklilerimizin bunca yıllar ülkemizde çalışarak büyük emekler verdiklerini belirten Prof. Dr. Cevat Özpınar, “Emeklilerimizin ikinci baharında bizde onlara bir destek vermek istedik. Bağ-Kur, Sosyal Güvenlik Kurumu, EYT’li fark etmeden tüm emeklilerimizin yanındayız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.