Facebook Home'u sadece 1 milyon kullanıcı indirdi!

Facebook Home'u sadece 1 milyon kullanıcı indirdi!

Google Play Store'daki yerini alan Facebook uygulaması, yeni üst segment modelleri de desteklemeye başladıktan sonra kullanıcı sayısı artmaya başladı.

HTC First ile beraber dünyaya merhaba diyen Facebook Home, ilk 10 günlük süreçte 500.000'lik indirilme değerlerine ulaşmayı başarmıştı.
Pek çok telefonu ilk başta desteklemeyen Facebook Home, buna rağmen 500.000 sayısına 10 günde ulaşıyor olması firmanın umutlarını artırmıştı.
Google Play sayfasında 16.000 incelemeye sahip olan uygulama, kullanıcılarından yoğun bir ilgi görüyor. Bu ilginin gün geçtikçe daha da artması ve daha da fazla kullanılmaya başlaması düşünülüyor.

5 ÜZERİNDEN 2 ALABİLDİ
AppStore istatistiklerini toplayan App Annie sitesine göre, Facebook Home, sunulduğu ülkelerde en çok indirilen 100 uygulama sıralamasına bile giremedi. ABD’de ilk günlerde ilk 50’ye girmeye yaklaşan Home, bugün ilk 300 civarında geziniyor. Bir mobil uygulama için 1 milyon indirilme büyük bir başarı olsa da, mobil kullanıcı sayısı 750 milyonu aşan Facebook için çok düşük bir rakama işaret ediyor. Daha da kötüsü, Home, Google Play kullanıcıları tarafından 5 üzerinden sadece 2 yıldız alabilmiş durumda. Home, HTC’nin First adlı akıllı telefonunda standart işletim sistemi olarak sunuluyor. Telefonun ABD’deki fiyatı iki yıl sözleşmeli olarak 99 dolar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.