F-16 Uçağı Pilotuna Trafikte Diplomat Dayağı Kameraya Yansıdı

F-16 Uçağı Pilotuna Trafikte Diplomat Dayağı Kameraya Yansıdı

Ankara'da iddiaya göre bir ülkenin büyükelçiliğinde çalışan diplomat ve görevlileri, trafikte tartıştıkları NATO'da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Binbaşı Hakan Karakuş'u araçtan indirerek darp etti. Pilotun, eşinin gözleri önünde...

Ankara'da iddiaya göre bir ülkenin büyükelçiliğinde çalışan diplomat ve görevlileri, trafikte tartıştıkları NATO'da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Binbaşı Hakan Karakuş'u araçtan indirerek darp etti. Pilotun, eşinin gözleri önünde yediği dayak güvenlik kamerasına yansıdı.

    Turan Güneş Bulvarı üzerinde gerçekleşen olayda, Pilot Binbaşı Hakan Karakuş aracında eşi ve çocuğu bulunduğu halde seyir halindeyken, bir ülkenin büyükelçiliğinde çalıştığı belirtilen diplomat ve görevlileriyle trafikte sıkıştırma gerekçesiyle tartıştı.

    Binbaşı Karakuş’u araçtan indiren şahıslar, ardından eşinin gözleri önünde darp etmeye başladı. Yol ortasına taşan darp olayına çevredeki vatandaşlardan da tepki geldi. Bunun üzerine elçilik görevlileri yol kenarında bulunan bir banka şubesine sığındı.

    Bu arada kavga ve dayak anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde savaş uçağı pilotu olan Karakuş'un yol ortasında birkaç kişi tarafından darp edildiği yer alıyor.

    Çeşitli yerlerinden yaralanan F-16 pilotu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Söz konusu elçiliğin diplomat ve görevlileri ise ifadeleri alınmak üzere polis eşliğinde karakola götürüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.