Euroleague Heyecanı Lig Tv’de Başlıyor

Euroleague Heyecanı Lig Tv’de Başlıyor

Bu yıl Türkiye'yi Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital’ın temsil edeceği Euroleague heyecanı 15 Ekim’den itibaren Lig TV 2 ve Lig TV 3 ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.Basketbolda Euroleague heyecanı 15-16-17...

Bu yıl Türkiye'yi Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital’ın temsil edeceği Euroleague heyecanı 15 Ekim’den itibaren Lig TV 2 ve Lig TV 3 ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

Basketbolda Euroleague heyecanı 15-16-17 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla başlıyor. Avrupa arenasındaki temsilcilerimizin tüm maçlarının yanı sıra Euroleague’de yer alan devlerin mücadelesi Lig TV 2 ve Lig TV 3’te yayınlanacak. Temsilcilerimizin ilk hafta mücadelelerinin programı ise şöyle:

Türkiye'nin Avrupa yolculuğu, 16 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de temsilcilerimizden Anadolu Efes’in Rus ekiplerinden Unics Kazan ile oynayacağı karşılaşma ile başlayacak. Lig TV 2’de canlı yayınlanacak bu maçın ardından 21.45’te Kızılyıldız – Galatasaray Liv Hospital maçı Lig TV 3’te ekrana gelecek. 17 Ekim Cuma akşamı saat 22.00’de ise Fenerbahçe Ülker – Emporio Armani Milan karşılaşması Lig TV 3 ekranlarında olacak.

Ayrıca Euroleague’in açılış karşılaşması olan Laboral Kutxa Vitoria – Neptunas Klaipeda bugün akşam saat 21.30’da Lig TV 3’te; Valencia - Olimpiakos maçı 16 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00’de Lig TV 2’de; Real Madrid – Zalgiris Kaunas maçı ise 17 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Lig TV 2’de yayınlanacak.

6 Haziran 2014 tarihinde imzalanan Euroleague yayın hakları sözleşmesinde yer alan yükümlülükler nedeniyle bazı maçların ulusal bir kanalda yayıncı kuruluş ile eşzamanlı yayınlanması zorunluluğu bulunuyor. Bu kapsamda, Euroleague’de Türkiye'yi temsil eden takımların her maç haftasında oynayacağı bir karşılaşma Digiturk’un eş zamanlı yayın için anlaşmaya vardığı NTV Spor kanalında da yayınlanacak. Bu anlaşma kapsamında, Türk takımlarının yer almadığı bir maçı da yine NTV Spor canlı olarak yayınlayacak.

İLK HAFTA PROGRAMI

Euroleague heyecanı yarın başlayacak ve 16 - 17 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla devam edecek. Program şöyle:

Bugün

21.30 Laboral Kutxa Vitoria - Neptunas Klaipeda

16 Ekim Perşembe

20.00 Anadolu Efes - Unics Kazan

22.00 Valencia - Olimpiakos

21.45 Kızılyıldız - Galatasaray Liv Hospital

17 Ekim Cuma

20.30 Real Madrid - Zalgiris Kaunas

22.00 Fenerbahçe Ülker - Emporio Armani Milano

22.30 Barcelona - Bayern Münih

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.