Eskişehirsporlu futbolcu vefat etti

Eskişehirsporlu futbolcu vefat etti

Eskişehirsporlu futbolcu geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti

Türk futbol ailesi Eskişehir'den gelen haberle yıkıldı. Eskişehirspor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Savunma oyuncusunun vefatı, şehirde kısa sürede duyuldu. Başta yöneticiler, teknik direktör Ersun Yanal, futbolcu arkadaşları ve taraftarlar olmak üzere birçok kişi Ediz'in evine akın etti.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Ediz'in hayata tutunamadığı ifade edildi.

Bosna Hersek asıllı oyuncu Bursaspor altyapısında yetişmiş, Ankaraspor, Keçiören, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giymiş, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Eskişehirspor'a transfer olmuştu.

26 yaşındaki oyuncunun dün akşamki antrenmanda sergilediği neşeli tavırları dikkat çekmişti. Eskişehirspor'a yeni transfer olan Necati Ateş ile sohbet eden Ediz, takımla birlikte çalışmalarını tamamlamıştı.

SON TWEET: NECATİ ABİ FORMAMDA GÖZÜN MÜ VAR

Ediz Bahtiyaroğlu'nun Twitter hesabı üzerinden attığı son mesajında takıma yeni transfer olan Necati Ateş ile şakalaşmıştı.

Basın toplantısında 2 numaralı Ediz forması giymesine esprili şekilde atıfta bulunan Bahtiyaroğlu, "Necati abi formamda gözün mü var" şeklinde bir tweet atmıştı.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi öğlen saatlerinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.