Eskişehirspor Yönetimi'nden Hakem Hatalarına Tepki

Eskişehirspor Yönetimi'nden Hakem Hatalarına Tepki

Eskişehirspor Yönetimi, son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dert yanıp, sert eleştirilerde bulundu. Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Sezer, bu sezon içerisinde aleyhlerine verilen hatalı kararların kendilerini...

Eskişehirspor Yönetimi, son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dert yanıp, sert eleştirilerde bulundu. Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Sezer, bu sezon içerisinde aleyhlerine verilen hatalı kararların kendilerini direkt etkiler duruma geldiğini söyledi. Sezer, “Bu durum camiamızı sıkıntıya soktı Her oynanan karşılaşmanın ardından tv’lerde yayınlanıp yorumlanan hatalarda ne kadar haklı olduğumuzu görüyoruz. Her hafta düzelir, değişir, iyi olur diye beklenti içerisindeyiz. Ancak hiçbir değişiklik, hiçbir düzelme yok. Bir camianın kaderi ile taraftarımızın, teknik kadromuzun, futbolcularımızın ve yönetimimizin emekleriyle bu kadar kolay oynanmamalı. Açık açık ifade etmek istiyorum ki artık bu işin tadı kaçtı. Artık yeter.” dedi.

     Sezer, külüben resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, oynadıkları maçlardaki hakem hatalarıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

    Bugüne kadar hakemler konusunda açıklamada bulunmadıklarını ifade eden Sezer, Balıkesirspor maçında yaşananların bardağı taşırdığını kaydetti.

    "Takımımızın ligde aldığı sonuçlar tahmin etmediğimiz şekilde Balıkesirspor maçını çok önemli hale getirdi.” diyen Basın sözcüsü, bu önemin verdiği bilinç ve psikoloji ile karşılaşmaya çıktıklarını, baskılı oynadıkları dakikalarda duran toptan gelişen bir pozisyonda 1 metreyi aşan ofsaytı vermeyen ve golü geçerli sayan hakem maçın kaderini direk etkilediğini vurguladı.

    Sezer, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Son maçta verilen ofsayt golünü tüm Türkiye gördü. Her hafta düzelir, değişir, iyi olur diye beklenti içerisindeyiz. Ancak hiçbir değişiklik, hiçbir düzelme yok. Bu işler bu kadar basit olmamalı. Bir camianın kaderi ile taraftarımızın, teknik kadromuzun, futbolcularımızın ve yönetimimizin emekleriyle bu kadar kolay oynanmamalı. Yönetim Kurulu olarak hiçbir şekilde, hiçbir olayın arkasına sığınacak, alınan sonuçları göz ardı edecek yapıda değiliz.”

    

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.