Eskişehirspor Kulüp Başkanı Hoşcan: Ertuğrul Sağlam Bir Yere Gitmiyor

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Hoşcan: Ertuğrul Sağlam Bir Yere Gitmiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Trabzonspor’a gideceği ve dün İstanbul’da Trabzonspor Kulüp yöneticileriyle bir araya geldiği yönündeki haberlere Eskişehirspor Kulübünden yalanlama geldi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Trabzonspor’a gideceği ve dün İstanbul’da Trabzonspor Kulüp yöneticileriyle bir araya geldiği yönündeki haberlere Eskişehirspor Kulübünden yalanlama geldi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, "Ertuğrul Sağlam hiçbir yere gitmiyor. Böyle bir şey yok. Hocamız dün İstanbul’da bile değildi. Hocamız bununla ilgili bir açıklama da yapacak." dedi.

Başkan Hoşcan Eskişehirspor Kulüp Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Ertuğrul Sağlam’ın hiçbir yere gitmediğini ve Eskişehirspor’da takımının başında olduğunu söyledi. Hoşcan, "Ertuğrul Sağlam hiçbir yere gitmiyor. Böyle bir şey yok. Hocamız dün İstanbul’da bile değildi. Hocamız benim 'her zaman kalitesi belli bir hoca böyle bir hocayı her takım ister. Her yönetim ister, her başkan ister.' dediğim bir hocadır. Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor’dan 2 maç sonra başka takıma gider diye beklemesin. Bekleyen yanılır." diye konuştu.

"Ertuğrul Sağlam’ım tabiatında böyle bir durum yok." diyen Başkan Hoşcan, Eskişehirspor’un kimseyi yolda bırakmayacağını da belirterek, "Biz yolda kimseyi bırakmayız. Yolumuza devam ederiz. Hocamız da bu konuda çok duyarlı. Tahmin ediyorum en kısa zamanda bununla ilgili bir basın toplantısı yapacak. Kendisi bizzat yapar bunu böylece aydınlatmış olalım." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HOŞCAN, ESKİŞEHİR BASKETBOL TAKIMINA TEPKİ GÖSTERDİ

Başkan Hoşcan, Eskişehir’de kurulan ve kendilerine danışılmadan kurulan basketbol takımı ‘Eskişehir Basketbol’ kulübü adının verilmesine tepki gösterdi.

Eskişehir’de basketbol takımının da 1. Lig'de olmasının heyecanını yaşamanın çok keyiflendirici olduğunu da belirten Başkan Hoşcan, "Eskişehir adını almak Eskişehir’de Eskişehirspor’un merkezi olan Eskişehirspor'la bu görüşmeleri yapmadan adını almanın çok doğru ve etik olduğunu söyleyemeyeceğim. Asla karşı değiliz ve destekleyeceğiz. Ama bu çalışma yapılırken, kendileriyle de görüştük, 'keşke Eskişehir adını almasaydınız' dedik. Eskişehir’de de oynayacaksanız Eskişehir’i simgeleyen bir isim alsalardı keşke. Belki ileride olabilecek bir kaosu şimdiden önlemiş olabilirdik diye düşünüyorum. Ama olmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.