Eskişehir’de Bayram Namazını Kılmak İsteyenler Camileri Doldurdu

Eskişehir’de Bayram Namazını Kılmak İsteyenler Camileri Doldurdu

Eskişehir’de sabahın ilk ışıklarıyla yaşlısıyla genciyle camileri dolduran Müslümanlar Kurban Bayram namazını huşu içerisinde eda etti. Her sene olduğu gibi bu sene de bayram namazını kılmak için Eskişehirliler Resadiye Camii'ne koştu....

Eskişehir’de sabahın ilk ışıklarıyla yaşlısıyla genciyle camileri dolduran Müslümanlar Kurban Bayram namazını huşu içerisinde eda etti.

Her sene olduğu gibi bu sene de bayram namazını kılmak için Eskişehirliler Resadiye Camii'ne koştu. Eskişehirliler tekbirler ve salavatlar eşliğinde bayram namazını eda etmenin mutluluğunu yaşadı. Bayram namazı kılınmasının ardından vatandaşlar kurbanlarını aileleriyle bayramlaşmak ve kurbanlarını kesmek için evlerinin yolunu tuttu.

Vatandaşlardan Muhammet Taşdemir "Buradan sonra büyükleri ziyaret edeceğiz. Zaten bize bayram 1'inci gün 2’inci günü iş başı. Büyükleri ziyaretle geçecek başka bir şey yapmayacağız." dedi.

Enes Çiftçi isimli vatandaş ise "Çok şükür bugünlere ulaştırdı Mevlam bizi. Bundan sonra inşallah ilk işimiz kurbanımızı kesmek olacak. Rabb'imize yaklaşmak üzere bu ibadetimizi yapmaya çalışacağız." ifadesini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.