Es-Es'ten altın vuruş!

Es-Es'ten altın vuruş!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Eskişehirspor, ikinci yarıda galibiyete uzandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Eskişehirspor ikinci yarıda galibiyete uzandı rakibi karşısında evindeki 6. maçını da kazandı.. 

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehirspor sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni konuk etti.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma düşük bir tempoda geçerken 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan ekip 1-0'lık sonuçla ev sahibi Eskişehirspor oldu.

Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren gol 80. dakikada Alper Potuk'tan geldi. 63. dakikada Burhan Eser'in yerine oyuna giren Alper Potuk anne ve babasının da tribünlerde izlediği maçta attığı golle önemli bir 3 puanı takımının hanesine yazdırdı.

Karşılaşmayı, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de izledi.

Bu galibiyetle 9 puana yükselen Eskişehirspor kendisine 5. sırada yer buldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 8 puanla 7. sırada kaldı.

Haftayı galibiyetle kapatan Ersun Yanal'ın öğrencileri bir sonraki karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak. İstanbul BB ise sahasında Gençlerbirliği ile mücadele edecek.   

:: Maçtan dakikalar :: 
11. dakikada Eskişehirsporlu futbolcu Tello'nun kaleye yaklaşık 30 metre uzaklıktan kullandığı serbest atışta, kaleci Eduardo, topu kornere çeldi. 

16. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer'in, Eskişehirspor ceza sahası önünden attığı sert şutta meşin yuvarlak, kale direğinin yanından az farkla auta çıktı. 

26. dakikada Eskişehirspor atağında Akaminko'nun sağ kanattan ortaladığı top, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza sahası içindeki Kamara'nın önünde kaldı. Kamara'nın kale önünden attığı şutta meşin yuvarlak kale direğinin üzerinden az farkla auta çıktı. 

27. dakikada Veysel, topla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza sahası içine girdi. Veysel'in sağ çaprazdan attığı şutta, kaleci Eduardo topu kornere çeldi. 

31. dakikada Eskişehirsporlu futbolcu Veysel, çalımlarla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ceza sahası içine kadar girdi. Kaleci Eduardo ile karşı karşıya kalan Veysel'in şutunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. 

TÜM DETAYLAR AZ SONRA..

Eskişehirspor: 1 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0 

Stat: Atatürk 

Hakemler: Hüseyin Sabancı, Mehmet Kısal, Emre Suna 

Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Hürriyet, Veysel, Tello, Kamara, Necati, Burhan 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Eduardo, Metin, Mahmut, Webo, Ömer, Ekrem, Andre, Cihan, Doka, Holmen, Zayate 

Gol: Dk. 80 Alper Potuk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.