Erzincan Da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Erzincan Da Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla ‘Cumhuriyet Koşusu’ düzenlendi. Belediye Sarayı önünde başlayan koşu, Saat Kulesi önünde tamamlandı.Cumhuriyet...

Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla ‘Cumhuriyet Koşusu’ düzenlendi. Belediye Sarayı önünde başlayan koşu, Saat Kulesi önünde tamamlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları düzenlenen çeşitli etkinlikler ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen ‘Cumhuriyet Koşusu’ kız ve erkek sporcuların katılımı ile gerçekleştirildi. 28 kız ve 78 erkek sporcunun katıldığı koşu Belediye Sarayı önünde başladı. Halitpaşa ve Ordu Caddesi güzergahını kullanan ve bin 500 metre koşan öğrenciler, Saat Kulesi önünde varış noktasına ulaştı. Büyük çekişmeye sahne olan koşuda, gençler bir birlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele ettiler.

‘Cumhuriyet Koşusu’ yarışmasında dereceye giren sporculara Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu tarafından ödülleri verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.