Ertuğrul Sağlam'ın işi çok zor

Ertuğrul Sağlam'ın işi çok zor

Ertuğrul Sağlam tercihlerinde çok ama çok zorlanacak...

N’Diaye mi Musa mı Belluschi mi? Veya bu isimlerin arkasında bekleyen Forsell mi, Murat Yıldırım mı? Gerçek şu ki; bu rekabet Bursaspor’a çok şeyler katacak.

Kardemir Karabükspor galibiyetle biraz olsun rahat bir nefes alan ve aldığı şok mağlubiyetlerin izlerini silmeye başlayan Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı bundan sonraki süreçte keyifli ancak bir o kadar da zorlu bir dönem bekliyor. Fernando Belluschi ve Tuncay Şanlı transferleriyle kadro derinliğini arttıran yeşil beyazlılarda Sağlam’ın özellikle orta alanda kime forma vereceği şimdiden merakla bekleniyor.

HEPSİ FORMDA

Çünkü Sağlam’ın elinde şuan ön libero mevkiinde oldukça formda isimler mevcut. Karabükspor karşısında iyi bir performans gösteren Belluschi, bu sezon oldukça formda olan Musa ve istikrar abidesi Alfred N’Diaye. Ve bu isimlerin arkasında bekleyen Murat Yıldırım ve Petteri Forsell. Aradaki bu rekabetin Bursaspor’a çok şeyler katacağı bir gerçek.

OZAN VE SESTAK’A GÖZDAĞI

Sağlam’ın diğer memnun eden bir konu ise Tuncay Şanlı’nın iki kanatta da görev yapıyor olması. Bu bölgede hem Sestak’ı hem de Ozan İpek’i rekabet içerisine sokan genç teknik adam sağ kanatta zaman zaman Murat Yıldırım’ı da denemiş ve verim almıştı. Sadece iki transferle hem rekabeti hem de yedek kulübesini güçlendiren Timsah tek sıkıntıyı ise fazla alternatifi olmadığı için stoper mevkiinde yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.