Ertuğrul Sağlam: Zemin Kötü Olacak Ama Kazanmak İstiyoruz

Ertuğrul Sağlam: Zemin Kötü Olacak Ama Kazanmak İstiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçını oynayacakları Olimpiyat Stadı'nın zeminin kötü olacağını ancak hedefleri doğrultusunda bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.Yarın akşam Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçını oynayacakları Olimpiyat Stadı'nın zeminin kötü olacağını ancak hedefleri doğrultusunda bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesinde İstanbul'a gelerek kampa giren Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligdeki hedefleri doğrultusunda Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini ifade eden tecrübeli hoca, saha ve iklim şartlarının futbol oynamaya müsait olmasını istedi. Ertuğrul Sağlam, "Önemli bir rakiple oynayacağız. Beşiktaş, çok koşan mücadele eden bir takım. Yetenekli oyuncuları var, aynı zamanda şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Yarın akşam saha ve hava şartlarının iki takımında kendi kalitesini uygulayabileceği bir ortamı sunması hepimizin isteğidir. Olimpiyat Stadı'nın zemini yağışta yıpranıyor ve futbol oynamak için müsait ortam olmuyor. Bu futbol adına sıkıntılı bir durum. Biz şartlar ne olursa olsun mücadelemizi ortaya koyacağız. Tüm olumsuzluklara rağmen iyi futbol oynamak istiyoruz. Ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda yarınki maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

Futbolculardan İbrahim Sissoko ise yaptığı açıklamada, "Zor bir maç bizi bekliyor. Saha zemini her iki taraf içinde kötü olacak. Kendimi oyunumuzu oynarsak buradan puan ya da puanlar almaya geldik. Biz puan almak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Eskişehirsporlu Berkay da yaptığı açıklamada, "Kazanmak için çok iyi mücadele etmek zorundayız. İnşallah bu maçı kazanırız. Sahanın zemini tabiki oynamak için çok önemli. Biz yine de mücadele edeceğiz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.