Ertuğrul Sağlam: Takımımı Galip Gelmiş Sayıyorum

Ertuğrul Sağlam: Takımımı Galip Gelmiş Sayıyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hakemin verdiği kararlar sonrasında ve oynadıkları futbolla takımını galip gelmiş saydığını söyledi.Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. hafta maçındaki Beşiktaş ile Eskişehirspor...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hakemin verdiği kararlar sonrasında ve oynadıkları futbolla takımını galip gelmiş saydığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. hafta maçındaki Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında oynanan ve 1-1 sona eren mücadele sonrasında basın toplantında konuşan Ertuğrul Sağlam, "Beşiktaş ile İstanbul’da oynamak kolay değil. Moralli olan bir rakibe karşı oynadık. Karşılaşma dengeli geçti." diyerek, şunları söyledi:

"Yediğimiz golün ofsayt, attığımız ve verilmeyen golümüzün de nizami olduğunu öğrendim. Hakem görmedi. İnsanlık hali, fakat çok net bir pozisyonda olmayan birşeyi nasıl olmuş gibi görüyorlar hayret ediyor ve merak ediyorum. İyi mücadele ettiğimiz bir müsabakada hakemlerin aleyhimize kararlar verdiği bu maçtan galip ayrılabilirdik. Ben takımımı yine de galip gelmiş sayıyorum. İnşaallah başkanımızda böyle sayar. Beşiktaş’a da lig ve Avruapa’da başarılar diliyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.