Ertuğrul Sağlam: Görevimin Başındayım, Eskişehir'de Çalışmaktan Mutluyum

Ertuğrul Sağlam: Görevimin Başındayım, Eskişehir'de Çalışmaktan Mutluyum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılacağı konusunda çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, ''Bir yere söz vermişiz, bu sözü bizi öldürseniz yemeyiz. Bir takımı bir yerde bırakıp, başka bir...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılacağı konusunda çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, ''Bir yere söz vermişiz, bu sözü bizi öldürseniz yemeyiz. Bir takımı bir yerde bırakıp, başka bir yere gitmek bizim kitabımızda yazmaz. Dolayısıyla böyle bir şeye taraftarlarımızın itibar etmesini istemiyorum.'' dedi.

Sağlam, geçen sene de bu şekilde haberler çıktığını hatırlatarak, "Hep beraber yaşadık. Ben mukaveleli bir antrenörüm. Mukavelem devam ediyor. Yapımızı da biliyorsunuz. Bir yere söz vermişiz, bu sözü bizi öldürseniz yemeyiz. Bir takımı bir yerde bırakıp, başka bir yere gitmek bizim kitabımızda yazmaz. Dolayısıyla böyle bir şeye taraftarlarımızın itibar etmesini istemiyorum. Tabii ki Trabzonspor bu ülkede çok iyi geçmişi olan güzide kulüplerimizden bir tanesi. Onların da çok değerli başkanı ve yöneticileri var. Onlar da bir antrenöre ne zaman ne şekilde teklif yapacaklarını çok iyi bilirler. Bizim mukavelemiz devam ettiği için ben böyle bir haberin aslının olmadığını bir kere daha söyleyeyim. Görevimin başında olduğumu ve Eskişehir'de bulunmaktan, Eskişehir'de çalışmaktan dolayı çok mutlu ve huzurlu olduğumu bir kere daha camiamıza ve taraftarlarımıza ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Haftasonu oynayacakları Bursaspor maçı ile ilgili de konuşan Sağlam, "Bursaspor iyi bir takım, iyi de kadroları var. Onlar da puan olarak beklentilerinin altında kaldılar. Bizim durumumuz da ortada. Oyun kalitesi olarak baktığımız zaman güzel şeyler yapan, pozisyon üreten ama futbolun şanssızlığına da denk gelen bir Eskişehirspor var. İçeride oynadığımız özellikle Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarında çok üstün oynamamıza rağmen maalesef kazanamadık. Bugün belki de ligin tepesinde olabilirdik ama bu durum aslında bizi gelecek adına da umutlandırıyor. Gençlerbirliği ve Rizespor maçında yediğimiz ilk gollere baktığımız zaman belki sezon sonuna kadar böyle goller olmayacak Türkiye liglerinde. Ancak ikisi de bize denk geldi.'' ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.