Ersun Yanal'lı Trabzonspor, 17 Futbolcuyla Çalıştı

Ersun Yanal'lı Trabzonspor, 17 Futbolcuyla Çalıştı

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında 22 Kasım’da deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavililer, dün göreve başlayan Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ikinci...

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında 22 Kasım’da deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavililer, dün göreve başlayan Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ikinci antrenmanda, 17 futbolcuyla çalıştı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan ile izinli Constant katılmadı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan kaleci Onur Kıvrak ve kadro dışı olan Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu da çalışmada yer almadı.

8 oyuncusu milli takım kamplarında olan Karadeniz ekibi, diğer eksiklerle birlikte yaklaşık takımın yarısı olmadan çalıştı. Trabzonspor, antrenmana 17 futbolcuyla çıktı. Bordo mavililer, antrenmanın basına açık olan ilk 15 dakikalık kısmında ısınma hareketleri yaptı. Teknik patron Yanal, hareketleri tam yapmaları için talebelerini bizzat göstererek uyardı.

EKSİKLERİN ÇOKLUĞU MİLLİ ARA FIRTASITINI OLUMSUZ ETKİLEYECEK

Vahid Halilhodzic ile yollarını ayrılmasının ardından Ersun Yanal’ı göreve getiren Trabzonspor, yeni hocasıyla çıkışa geçeceğine inanıyor. Bordo mavili camia bu değişikliğin milli araya denk gelmesini de fırsat olarak görüyor. Yanal’ın bu sürede takımı toparlayacağı düşünülüyor.

Ancak takımın neredeyse yarısının olmaması ise Ersun Yanal'ın işini zorlaştıracak gibi görünüyor. Dün 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve takımıyla ikinci antrenmanına çıkan Yanal, 8 futbolcusuyla milli takım kampında olduğu için henüz tanışma fırsatı bulamadı. 2 haftalık milli aranın ardından deplasmanda oynanacak zorlu Galatasaray maçı öncesi takımın önemli bir kısmından yoksun çalışacak olması handikap olarak görülüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.