Eriş: Kaybetmeyi Hak Ettik

Eriş: Kaybetmeyi Hak Ettik

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Altınordu karşısında, baştan sona kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadıklarını belirterek, "Elbetteki nedenlerini niçinlerini kendi içimizde biliyoruz. Bugün kaybetmeyi...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Altınordu karşısında, baştan sona kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadıklarını belirterek, "Elbetteki nedenlerini niçinlerini kendi içimizde biliyoruz. Bugün kaybetmeyi hak ettik. Bunun üzerine söylenecek fazla bir şey de yok. Çok üzüntülüyüz." dedi.

Eriş, 3-0 yenildikleri Altınordu maçının ardından yaptığı açıklamada, yenilmelerinin tam bir hayal kırıklığı olduğunu belirterek, bunu sorgulamaya gerek görmediğini söyledi. Eriş, takımın çıkış evresinde, 5 hafta kaybetmeyen içeride kazanan, dışarıda kaybetmeyen görüntüsünden uzak bir görüntü ortaya koyduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Tabii ki bunun adı hayal kırıklığı oluyor. Oyunu çevirmek için bir şey yaptık mı? Sahada bugün maalesef hiçbirimiz hiçbir şey yapmadık. Kaderimize razı olduk. Bu kader razılığına mağlubiyet bizim adımıza kaçınılmaz oldu. Üzgünüz. Telafisi tabii ki çok mümkün ama böyle 5 hafta sonunda alınan mağlubiyetler insanı üzüyor. Çekirge birkaç kere sıçradı ama bu kez sıçrayamadı. Çünkü geriye düşmenin sıkıntılarını daha önceki müsabakalarda üst düzey mücadele vererek geriye çevirme şansı elde ettik. Bu kez karşımızda genç bir takım vardı. Direnci yüksek, mücadele gücü yüksek, doğru savunma yapan yakaladığı kontratakları da değerlendiren bir Altınordu takımı vardı.

Bizse bugün baştan sona kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadık. Zaten bir mağlubiyet sonrası aldığımız tepkiler de ortada. Maalesef mağlup olmaya da kötü oynamaya da hakkımız yok. Adanaspor’un geleceğine yönelik birçok şeyler yapmaya çalışıyoruz ama zaman zaman duyduğumuz bu şeyler tabii ki bizi de üzmüyor değil. Oyuncu grubumuzun yetenekli oyuncular olduğunu düşünüyoruz. İnşallah daha sonraki haftalarda bu mağlubiyet bir şekilde telafisi gerçekleştirilecektir. Bugün kaybetmeyi hak ettik. Bunun üzerine söylenecek fazla bir şey de yok."

EROĞLU: LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise yaptığı açıklamada, takımın 8 haftadan bu yana ilk galibiyeti aldığını belirterek, "Lig bizim için yeni başlıyor, galibiyet serisinin devam etmesini umuyoruz." dedi.

Ligin yeni ve genç bir ekibi olduklarını anlatan Eroğlu, "Haftalardır belki oynadığımız oyununun karşılığını bir türlü alamadık. Mücadele ettik, futbol oynadık skora yansıtamadık ama bunun bir an kırılacağını biliyorduk. Buraya gelirken üç gün önce bir kupa maçı oynamıştık. Kupa maçındaki galibiyet bize çok iyi bir moral oldu. O moralle futbolcularımla buraya geldik. Adanaspor’un gücünü biliyorduk. Çalışmamızı ona göre yaptık. Bizim için önemli olan bizim sahada ortaya koyacağımız futbol ve yapacağımız mücadele idi."

Karşılaşmaya iyi başladıklarını, ilk yarı golü bulduklarını dile getiren Eroğlu, "İlk yarıda skoru artırabilirdik. Girdiğimiz net gol pozisyonları vardı. Olmadı ikinci yarı biraz daha geriye yaslanmak zorunda kaldık. Top tutamadık. İkinci yarı golü bulduktan sonra da zaten skor arttı. Futbolcularımı kutluyorum. Lig bizim için yeni başlıyor. Çünkü futbolcuların bir alışma dönemi vardı. İlk defa PTT Ligi’ne oynayacak futbolcularımız var. Bundan sonra bu serinin devam etmesini umuyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde devam edecek."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.