Erence: Hedefimiz ilk 5’e girmek

Erence: Hedefimiz ilk 5’e girmek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yöneticiler Dede Ülker ve Necati Batı dün sabah basın karşısına çıkarak değerlendirmelerde bu

 Son iki yılda şanssızlıklar neticesinde Bank Asya 1. Lig’e çıkma şansını kaçırdıklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Yavuz Erence, bu sezon ise farklı bir hedef politikası geliştirdiklerini söyledi. 
Futboldaki amaçlarının Konya gençliğine yatırım yapmak olduğuna dikkat çeken Erence, “Başkanımız Recep Konuk’un isteği doğrultusunda Konya’nın tüm ilçelerinde taramalar yapıyoruz. Bu sayede altyapımıza 1000 civarında oyuncu kazandırdık. Gençlere sahip çıkmak onlara fırsat tanımak amacındayız. Profesyonel futbol kulübümüzün bu yılki hedefi ise ligi ilk 5 takım arasında bitirmektir. Konyaspor’un Süper Lig’e çıkması nedeniyle bizim şampiyonluk zorunluluğumuz ortadan kalktı. Konyaspor bizim bir üst takımımız olacak ve Konyaspor’u dinamik tutma adına mücadeleye devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu kadar şampiyonluk isteğimizi dillendirmeyeceğiz. Hedefimizi ilk 5 takım arasına girmek olarak belirledik. Bu şampiyonluk iddiamızın olmadığı anlamına da gelmemeli. Ligde ve kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek gayesindeyiz. Kurumumuzun reklama ihtiyacı var ve bunun da en iyi yolu futboldan geçiyor” dedi.
Konyaspor ile önümüzdeki yıllarda geniş çaplı işbirliklerine gireceklerinin de altını çizen Başkan Erence, “Konya Torku Şekerspor’u ne kadar hassasiyetle benimsiyorsak da Konyaspor her zaman için bizim birinci öncelikli takımımızdır. Bu noktada Konya Şeker camiası olarak Konyaspor’a maddi ve manevi desteklerde bulunuyoruz. Konyaspor ile sportif anlamda da iyi ilişkilerimiz ve işbirliğimiz sürecek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.