Erence: Amaç Konya sporuna hizmet

Erence: Amaç Konya sporuna hizmet

Konya Torku Şekerspor yönetimi Yavuz Erence başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Bizim öncelikli amacımız Konya ve Türk sporuna hizmettir.

Daha önceki yıllarda güreşe büyük destek vermiş, önemli başarılar elde etmiştik. Şimdi Türkiye’de ilk kez profesyonel bir bisiklet takımı oluşturmak için çalışmalarımız var. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda ise, milli takım yerine tamamen Konya Şekersporlu bisikletçiler yarışacak. Profesyonel olmanın gereği olarak bir yabancı sporcuyu da kadromuza dahil etme planları yapıyoruz. Bunun dışında altyapılara büyük önem verdiğimizin altını çizmeliyim. 20’ye yakın antrenör altyapılarda görev yapıyor” şeklinde konuştu.
Konyaspor’la işbirliği halinde olduklarını da söyleyen Erence, “Sezon başından itibaren Konyaspor’la sıkı bir işbirliği içerisinde olacağız. Bu işbirliği daha önce de vardı ama, bu kez tam bir diyalog halindeyiz. Oyuncu alışverişlerimiz olacak, Konya’nın marka değeri olan Konyaspor’a elimizden gelen her yardımı yapacağız. Sportif anlamda ise en kötü ihtimalle ilk beş arasında yer alacağımızı düşünüyorum. Şimdiden kesin ifadeler kullanmak yanlış olur” dedi.
Altyapıdan birçok oyuncuyu A takıma kazandırdıklarını anlatan Yavuz Erence, “Gürsel gibi, İshak gibi, Ömer Ali gibi oyuncular, şimdi A takımda direk oynuyor. Ayrıca Abdullah, Ahmet Önay gibi bazı oyuncular da A takıma alındı. Hocamız bu genç oyunculara çok değer veriyor. Zaman içerisinde birçok oyuncumuz, A takımda başarıyla görev yapacak” diyerek sözlerini noktaladı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.