Ereğlispor Vakıfbank sınavında

Ereğlispor Vakıfbank sınavında

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’u ağırlıyor. Yeşil-beyazlı ekip, taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Ereğli Belediyespor-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom voleybol maçı bugün saat 14.30’da Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Libero Hatice de tamamen iyileşti ve bu maçta forma giyebilecek.

Galibiyet alarak bunu taraftarlarına hediye etmek istediklerini belirten yeşil-beyazlı takımın deneyimli antrenörü Ata Onar, “Herkes ligden düşeceğimiz endişesi taşıyordu ama, biz iyi bir takım olduğumuzu play off’a kalarak ispatladık. Şimdi öncelikli olarak Vakıfbank gibi güçlü bir takımı evimizde devirip, play off öncesi moral kazanmak. Daha sonra ise Play-Off’larda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Vakıfbank, sanırım orada da muhtemel rakiplerimizden birisi olacak. En azından, onların karşısında neler yapabileceğimizi test etme şansı bulacağımız bir maça çıkıyoruz. Sezon başından bu yana bize büyük destek veren taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Tam kadro hazırız. Her iki takım içinde zor maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz rakibimiz karşısında etkili oyun oynayıp salondan galibiyetle ayrılmak. Bunuda başaracak güce ve kadroya sahibiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.