Ereğlispor moralsiz

Ereğlispor moralsiz

Konya’nın voleybol 1. Liginde tek temsilcisi olan Ereğli Belediyespor’da maddi sorunlar devam ederken, Başkan Fethi Ertekin işadamlarının kulübe sahip çıkmalarını istedi

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor’da kötü günler sürüyor. Sezonun 3.karşılaşmasını deplasmanda Beşiktaş ile yapan ve bu maçta da istediği sonucu alamayan Yeşil-Beyazlılarda moraller bozuk. Yabancı oyuncu transferinde de istediği sporcuları bir türlü alamayan Ereğli Belediyespor, arayışlarını sürdürürken, yönetim iş adamlarına çağrıda bulunarak kulübe destek olmalarını istedi. Öte yandan ligin 4.haftasında kendi sahasında Eczacıbaşı Zentiva ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından bugün başlayacak olan temsilcimiz çalışmalarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.
Zor günler geçirdiklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin” Lige kötü bir başlangıç yaptık ve hala galibiyetimiz bulunmuyor. İç transfer sorununu çözdük ancak dış transferde ise istediğimiz oyuncuları alamadık. Taylandlı oyuncularımızın da gelmek istememesi üzerine iyi bir kadro oluşturamadık. Yönetim olarak iş adamlarımızdan takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu kulübün ligde mücadele edebilmesi için maddi destek lazım. Herkesin artık yardım etmesi gerekiyor” diye konuştu.
Beşiktaş maçının geride kaldığını ve Eczacıbaşı Zentiva maçını düşünmeye başladıklarını ifade eden Başkan Ertekin” Zor bir maç oldu. Oyuncularımız üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Artık Beşiktaş maçı geride kaldı. Kendi sahamızda Eczacıbaşı Zentiva ile karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.
EREĞLİ BELEDİYESPOR 10. SIRADA
Öte yandan Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde 3. hafta maçları geride kalırken, namağlup liderlik yarışı sürüyor. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor’un ise henüz galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Ereğlispor puan cetvelinde ise 10. sırada bulunuyor. Puan tablosunda ilk 3 sırada yer alan Fenerbahçe Acıbadem, Eczacıbaşı Vitra ve Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, 9’ar puanla namağlup unvanlarını koruyorlar.
Bu hafta, 3-1 konuk takımın üstünlüğüyle biten Galatasaray Medical Park-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom karşılaşması dışındaki tüm maçlar 3-0 tamamlanırken, sürpriz bir sonuç alınmadı. Bu arada, 4. hafta maçlarından Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Fenerbahçe Acıbadem maçı, sarı-lacivertli ekibin 13 Aralık Pazartesi günü sahasında Dinamo Moskova ile yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi.  Ligde 3. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 12 Aralık Pazar günü yapılacak 4. hafta maçlarının programı şöyle:
3. Hafta sonuçları. IBA Kimya TED Kolejliler-Nilüfer Belediye: 0-3 Dicle Üniversitesi-Ankaragücü: 0-3 Beşiktaş-Ereğli Belediye: 3-0 Eczacıbaşı Vitra-İller Bankası: 3-0 Fenerbahçe Acıbadem-Karşıyaka İZKA İnşaat: 3-0 Galatasaray Medical Park-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom: 1-3 4. Hafta programı: 15.00 Nilüfer Belediye-Galatasaray Medical Park (Bursa Atatürk) 15.00 İller Bankası-Dicle Üniversitesi (TVF Başkent) 14.00 Konya Ereğli Belediye-Eczacıbaşı Vitra (Konya Ereğli) 17.30 Ankaragücü-IBA Kimya Ted Kolejliler (TVF Başkent) 17.30 Karşıyaka İZKA İnşaat-Beşiktaş (İzmir Mavi Şehir) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.