Ereğlispor 2 oyuncu ile anlaştı

Ereğlispor 2 oyuncu ile anlaştı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor geçen yıl kadrosunda olan Ayça ve Zülfiye ile kontrat yeniledi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor geçen yıl kadrosunda olan Ayça ve Zülfiye ile kontrat yeniledi. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Ereğli’yi temsil eden Ereğli Belediyespor 2012-2013 sezonu hazırlıkları öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun makam odasında gerçekleştirilen imza töreni ile geçen yıl takımda olan ve başarılı bir sezon geçiren Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Zülfiye Gündoğdu ile bu sezon için yeniden anlaşma sağlandı. Ereğli Belediyespor daha öncede dış transferde, Sibel Küçük (Yeşilyurt), Aslı Türker (Galatasaray), Bahar Bakırcıoğlu (Karşıyaka) ve Merve Eskiyaka (Ankara TED Koleji) ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzalamıştı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, geçen sezon takımda olan ve Ereğli’nin başarısı için ter döken iki sporcu ile yeniden anlaşmış olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek, Ereğli’ye yakışan bir takım oluşturma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Oprukçu, “Yeni sezon öncesi gerekli bölgelere transferler yapılarak takımımız takviye ediliyor. Geçen sezon takımımızda yer alan ve başarılı maçlar çıkartan iki sporcumuzla yeniden el sıkışarak anlaştık. 2012-2013 sezonunda Ayça Naz ve Zülfiye Ereğli Belediyespor adına diğer arkadaşları gibi ter dökmeye devam edecekler. Umarım bizim başarı için attığımız adımlar bize karşılık olarak geri döner” dedi.

İmza töreninden sonra Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Zülfiye Gündoğdu sakatlıkların yaşanmaması halinde geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da Ereğli’nin başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, hedeflerinin Ereğli ile birlikte Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söylediler.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.