Ereğli’nin sultanları hırslı

Ereğli’nin sultanları hırslı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka DYO maçının hazırlıklarını Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik, taktik ve topla çalışma yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Önlerinde zorlu bir Karşıyaka karşılaşmasının olduğunu ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Bu hafta deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçen hafta kendi sahamızda Vakıfbank Güneş Sigorta’ya mağlup olmuştuk. Bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Ligde 21. hafta programı şöyle: Cumartesi 16:30 Ankaragücü-İller Bankası (TVF Başkent 1), 16:30 Bursa Nilüfer Belediye-Eczacıbaşı Zentiva (Bursa Nilüfer), 14:00 Fenerbahçe Acıbadem-Beşiktaş (TVF 50. Yıl), 16:00 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beylikdüzü (TVF 50. Yıl), 16:30 Yeşilyurt-Galatasaray (Yeşilyurt), 16:30 Karşıyaka DYO- Ereğli Belediyespor (Konya Ereğli)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.