Ereğli’den Taylandlılar’a ceza

Ereğli’den Taylandlılar’a ceza

Ereğli Belediye Bayan Voleybol Takımı Başkanı Fethi Ertekin, 2010-2011 sezonuna iyi başlayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Başkan Ertekin sezon öncesi ligde üst sıraları hedefleyen ve doğrultuda iyi bir takım kurma çabası içerisinde çalışma yürüttüklerini ifade ederek, “Bu hedefe şu an ulaşmamız zor görünüyor. Zira biz plan ve projemizi Taylandlı oyuncularımızın üzerine kurmuştuk. Maalesef bu oyuncular bu yıl takımla birlikte olamayacaklar. Sebebi ise Milli Takımlarındaki başarısızlık nedeniyle yurt dışına çıkma cezası aldıklarından kaynaklanıyor. Şu an diğer takımlar mevcut kadrolarını oluşturup yabancı oyuncularla takviye ettikleri kadrolarında istedikleri sonucu alıyorlar. Biz de takıma takviye konusunda Rusya'dan Maria Slepova (pasör) ile anlaştık.  Halen bir Brezilyalı (4 numara) oyuncuyu ise deniyoruz. Hocamızın onay vermesi halinde kendisiyle de masaya oturup anlaşacağız. 4 numara oynayan 25 yaşındaki Talita de Cassia Ferreira'nın daha önce kendi ülkesinin birinci ligi yanında İtalya'da da oynadığını belirtmek istiyorum” dedi.
Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı'nı ağırlayacaklarını kaydeden Ertekin, “Eczacıbaşı ligin kalburüstü takımlarından ve şampiyonluğun güçlü adaylarından. Yaptıkları transferler ile Avrupa'nın bile en iddialı ekiplerinden biri konumunda. Biz bu ekiple hafta sonunda yapacağımız karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu karşılaşmanın ardından ise Diyarbakır deplasmanına gideceğiz. Bu iki karşılaşmanın yanında Ankara TED Kolejini evimizde ağırlayacağız. Bu iki karşılaşmadan galip ayrılmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.