Ereğli'de Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

Ereğli'de Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücüler ve yakınları arasında çıkan tartışma vatandaşlar ve...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücüler ve yakınları arasında çıkan tartışma vatandaşlar ve polislerin araya girmesi ile büyümeden sona erdi. Kazada araçlarda bulunan küçük çocuklar ise korkudan göz yaşı döktü.

Kaza, Ereğli Kepez karayolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi Belen Kavşağı'nda meydana geldi. İddialara göre, Kepez mevkisine giderken Belen Mahallesi'ne dönmek isteyen ancak yol yapım çalışması nedeniyle kapalı olduğunu fark edemediği kavşakta durmak zorunda kalan Bayram Çetinkaya (32) idaresindeki 78 YC 638 plakalı hafif ticari kamyonet ile karşı yönden gelen Turan Güner idaresindeki (44) 67 TK 411 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile minibüs kaldırıma çıkarken, hafif ticari kamyonete ise arkadan gelen Hüseyin Yalçın idaresindeki 67 TP 333 plakalı otomobil çarptı. Kazada minibüste bulunan sürücü Turan Güner (44) ve eşi Sunay (45) ile kızları Rabia (17) ve Sümeyra Güner (19) yaralandı. Yaralanan 4 kişi Alaplı ilçesinden gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza yerinde önlem alarak kontrollü olarak tek şeritten trafik akışını sağladı. Bu sırada sürücülerden Hüseyin Yalçın ile diğer sürücü Bayram Çetinkaya'nın akrabaları arasından sözlü tartışma başladı. Kısa sürede alevlenen tartışma, araya giren vatandaşlar ve polislerin müdahalesi ile büyümeden sona erdi.

Kazada araçlarda bulunan küçük çocuklar göz yaşına boğulurken, sürücülerden Bayram Çetinkaya'nın eşi Yaşare Çetinkaya (30) baygınlık geçirdiği. Yaşare Çetinkaya, özel araçla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.