Ereğli’de spor mesaisi

Ereğli’de spor mesaisi

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor ve futbol amatör küme süper grubun güçlü takımlarından Ereğlispor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Konya sporunda büyük söz sahibi ilçelerden birisi olan Ereğli’de spor adına hareketli günler yaşanıyor. Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde Konya’yı temsil edecek olan Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Taylandlı oyuncularla prensip anlaşmasına varan yeşil-beyazlı ekip bu oyuncuları yeni sezonda kadrosuna dahil etmeyecek. Ereğli ekibi yabancı transfer hakkını başka isimlere kullanacak.  Yeni sezon hazırlıklarına da 16 Eylül tarihinde başlayacak olan yeşil-beyazlı ekip antrenör Mustafa Çayır nezaretinde çalışacak.  

16 Eylül’de Ereğli’de toplanacak olan sporcuların, bu tarihten itibaren çalışmalara başlayacağını belirten Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Konya’yı 1. Lig’de temsil eden tek voleybol takımı olarak, yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Belediye dışında hiçbir yerden destek almadan bu sezon da ayakta kalmayı başardık. Yaptığımız transferler ortada. Tek sıkıntımız yabancı konusu. Taylandlı oyuncular gelmek istiyordu, ancak altı maç bizimle beraber olmayacakları için artık bu duruma sıcak bakmıyoruz. Yabancı oyuncu arayışı içerisindeyiz. Tüm yabancılar, başka takımlar tarafından kapıldı. Şimdi pek fazla yabancı kalmadı. Bu nedenle, arayışlarımızı büyük bir olasılıkla yurt dışına çevireceğiz. Yeni oyuncular aldığımız takdirde, bunu kamu oyuyla paylaşacağız. Birçok takımın çekildiği ligde ayakta kalmamız bile başlı başına bir başarı diye düşünüyorum” diye konuştu Ereğli Belediyespor, 16 Eylül’de Ereğli’ye gelecek olan yeni sporcularla birlikte sezon hazırlıklarına antrenör Mustafa Çayır nezaretinde başlayacak. Yabancı oyuncu konusunda Çayır’ın vereceği rapor doğrultusunda hareket edileceği öğrenildi.
FUTBOLDA DA İDDİALI
Amatör futbolun başarılı ekiplerinden olan Ereğlispor da yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin tarafından yapılacak toplantıda futbolcularla yeniden anlaşma zemini arayacak. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkacaklarını belirten Ertekin, “Ereğlispor, son iki sezon ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı. Ancak şampiyonluk ve bir üst lig hedeflerine yaşamış olduğu şanssızlıklar nedeniyle ulaşamadı. Geçmişte başarılı olan kadromuzu korumak amacıyla, tüm oyuncularımızla anlaşmak istiyoruz. Kendilerini çağırdık ve bir toplantı gerçekleştirerek anlaşmaya çalışacağız. Çoğunluğu kendi çocuğumuz olan oyuncularımızın zorluk çıkaracağını sanmıyorum. Daha sonra da eksik mevkilerimizi takviye etmek için girişimlerimiz başlayacak. Öncelik, elbette kendi çocuklarımızda. Dışarıdan futbolcu alabiliriz ama, bu oyuncular bünyemize uygun olmalı. Hafta içerisinde her şey netlik kazanacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.