Ereğli’de dış transfer çalışmaları sürüyor

Ereğli’de dış transfer çalışmaları sürüyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Azeri ve Bulgar oyuncuları yüksek maliyetler nedeniyle gönderdikten sonra Amerikalı ve Rus iki oyuncuyu Ereğli’ye davet etti. Bu oyuncular dışında iki yabancı daha denemeye tabi tutula

Azeri ve Bulgar oyuncularla parasal konuda anlaşamayarak geri gönderen Ereğli Belediyespor, bu kez Amerikalı ve Rus iki oyuncu ile isimleri açıklanmayan iki yabancıyı Ereğli’ye davet etti. Amerikalı ve Rus oyuncular ile büyük bir olasılıkla anlaşacaklarını belirten ve diğer iki oyuncuyu da denemeye alacaklarını söyleyen yeşil-beyazlı takımın başantrenörü Mustafa Çayır, “Kupa ve lig maçlarının hazırlıklarına günde iki idman yaparak devam ediyoruz. Sabahları ağırlık çalışıyor, öğleden sonra da salonda topla  taktik ve teknik antrenman yapıyoruz. Oyuncularımın genel performansından memnunum. Bu hafta içinde Ereğli’ye gelecek olan Amerikalı ve Rus iki oyuncu ile büyük ihtimalle anlaşma yapacağız. İki yabancı oyuncu daha çağırdık, onları denemeye tabi tutacak ve yararlı olacağını düşündüğümüz bir tanesini renklerimize bağlayacağız” şeklinde konuştu.
Çayır, kupada ilk turu rahat geçeceklerine inandığını belirterek, “Tele Dünya Türkiye Kupasında Tekirdağ’da oynayacağımız grup maçlarından rahatça çıkacağımıza inanıyorum. Şu anda grupta yenemeyeceğimiz takım yok gibi. Oyuncularıma güveniyorum, yabancılar olsa da olmasa da gruptan lider olarak çıkarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.