‘Ereğli için projelerimiz hazır’

‘Ereğli için projelerimiz hazır’

Yaklaşan yerel seçimlere iddialı hazırlanan Saadet Partisi, Konyanın büyük ilçelerinden Ereğli için önemli projeleri hayata geçirmeyi planlıyor.

Saadet Partisi (SP) Ereğli İlçe Başkanı Kazım Akyurt, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirterek, “Ereğli, özlediği hizmetlere Saadet Parti'li belediye yönetimi ile kavuşacak” dedi.
Akyurt, Merhaba Gazetesi Ereğli muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’nin gerçek anlamda sosyal belediyecilikle Milli Görüş belediyeciliği dönemlerinde tanıştığını söyleyerek, daha sonra yönetime gelen belediye yönetimlerinin Milli Görüş belediyeciliğini örnek aldıklarını savundu.
Kazım Akyurt, “Önümüzdeki yerel seçimlerin galibi Türkiye'de ve Ereğli’de Saadet Partisi olacaktır.  Milli Görüş belediyeciliği ile kalkınacak ve gelişecek. Ereğli’liler özlediği belediyecilik hizmetlerine Saadet Partisi ile kavuşacak” dedi.
Yalansız, dolansız samimi bir siyaset anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Akyurt, milli ve manevi değerlere sahip çıkan kadroların hizmete hazır olduğunu söyledi.
Ereğli’nin ekonomik potansiyelinin yeterince değerlendirilemediğini ve ihmal edildiğini vurgulayan Akyurt, “Konya’nın en büyük ilçesi olan Ereğli ilçemizin özellikle hayvancılık ve tarım potansiyelleri harekete geçirilmelidir. Ereğli’yi değiştirecek, dönüştürecek ve kalkındıracak projelerimiz hazır. Tarihine, milli ve manevi değerlerine saygılı, milletine hizmet etmekten başkaca bir kaygısı ve beklentisi olmayan kadrolarla projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.
ÖMER SÜLLÜ – EREĞLİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.