Ereğli galibiyet istiyor

Ereğli galibiyet istiyor

Yarın Vakıbank Güneş Sigorta ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor, evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini bekleyecek

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Vakıfbank Güneş Sigorta karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı çift antrenmanla tamamlayacak. Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde yapılacak olan antrenman, teknik taktik ve topla gerçekleşecek.

Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.
Vakıfbank Güneş Sigorta maçını kazanmak istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir seri yakalamıştık ancak geçen hafta lider Fenerbahçe karşısında istediğimizi yapamadık. Bu hafta kendi sahamızda Vakıfbank Güneş Sigorta ile çok önemli bir sınava çıkacağız. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi bir kadroya sahipler ancak biz de iyi bir takımız. Ereğli Belediyespor olarak rakibimiz karşısında iyi bir oyun oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.
DİLTAŞ MORALLE HAZIRLANIYOR
Öte yandan ligde kalmayı garantileyerek moral bulan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Lig temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları, Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. İstanbul’dan istenen sonuçla dönemedikleri ifade eden Ataman, şunları söyledi: “Rakip karşısında iyi oynamadık. Özellikle ilk iki sette iyi değildik. Oyuncularımızın üzerinde bir baskı vardı. Buna rağmen setler çok uzak arayla bitmedi. Üçüncü sette arkadaşlar toparlandılar ve oyuna çabuk konsantre oldular. Farklı olarak kazandığımız bu setin ardından 4. sete kötü başladık. 11-5 geride kaldığımız bu sette 21-17 öne geçmeyi başardık ancak gerek oyuncularımızın birbirlerine gerekse teknik heyete karşı dikkatsiz davranışlarına hakemin bariz bir hatası da eklenince setin kaybedilmesi kaçınılmaz oldu. 4. set kazanılsaydı maçı da alabilirlerdi” dedi.
Hafta sonu Ziraat Bankası ile oynayacakları sezonun son maçına da tüm Konya halkını davet eden Mehmet Bozkurt Ataman, “Yönetim kurulumuz uygun gördüğü taktirde bu maçı şölen havasına dönüştüreceğiz. Farklı aktivitelerimiz olacak” diye konuştu. Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’ 22. haftada oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Haftanın programı ise şöyle. 22. Hafta programı 21 Mart Pazar: 13.00 Maliye Milli Piyango-Kastamonu Bozkurt Belediye (TVF Başkent) 15.00 SGK-Galatasaray (TVF Başkent) 17.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Tokat Belediyesi Plevnespor (Haldun Alagaş) 17.30 Fenerbahçe-Halk Bankası (TVF 50. Yıl) 17.00 Arkas Spor-Beşiktaş (İzmir Atatürk) 13.00 Diltaş Eğitim Kurumu-Ziraat Bankası (Konya Atatürk)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.