Ereğli Eczacıbaşı karşısında

Ereğli Eczacıbaşı karşısında

Aroma Bayanlar Voleybol Liginde mücadele eden Ereğli Beldiyespor 15. hafta maçında deplasmanda Eczacıbaşı Vitraya konuk olacak.

Eczacıbaşı Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak. Lig lideri Eczacıbaşı ile zorlu bir sınava çıkacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz bu karşılaşmada bir sürprize imza atmak istiyor. Eczacıbaşı takımı bugüne kadar çıktığı 14 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise son haftalarda yakaladığı çıkışı Beşiktaş yenilgisi ile sonlyandırmıştı. Yeşil-beyazlı ekip. 14 maçta 5 galibiyet 9 yenilgi aldı. Bu maçlarda 16 puan toplayan Ereğli Belediyespor sıralamada 7. basamakta yer alıyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin rakiplerinin bu ligin köklü ekiplerinden olduğunu Ereğli Belediyespor’un çıkıp oyununu oynayacağını söyledi. Ertekin, “ ligin liderine konuk olacağız. Rakibimiz bu ligin tecrübeli ve köklü ekiplerinde birisi. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Eczacıbaşı karşısına çıkarak kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’ne 15. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Tamamı yarın yapılacak 15. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: 13.30 Dicle Üniversitesi-İller Bankası (Diyarbakır Ziya Gökalp) 13.30 Beşiktaş-Karşıyaka İZKA İnşaat (BJK Cola Turka) 14.30 Galatasaray Medical Park-Nilüfer Belediyesi (Burhan Felek) 15.00 IBA Kimya TED Kolejliler-Ankaragücü (Ankara TOBB) 17.00    Fenerbahçe Acıbadem-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Burhan Felek) 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Ereğli Belediyesi (Eczacıbaşı).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.