Ereğli-devrek Yolunda Çalışma Yapılmıyor

Ereğli-devrek Yolunda Çalışma Yapılmıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2004 yılında yapımına başlanan Ereğli Devrek karayolunun yapım çalışmalarının durduğu öğrenildi. Ova köyü eski muhtarı Şaban Yılmaz, Ereğli-Devrek karayolunda müteahhidin ödenek olmadığı için çalışma...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2004 yılında yapımına başlanan Ereğli Devrek karayolunun yapım çalışmalarının durduğu öğrenildi. Ova köyü eski muhtarı Şaban Yılmaz, Ereğli-Devrek karayolunda müteahhidin ödenek olmadığı için çalışma yapamadığını söyledi.

    Ereğli'de yapımına 2004 yılında başlanan ve 11 yıldır tamamlanamayan Ereğli Devrek karayolunda çalışmaların durduğu belirtildi. Ova köyü ve Çaylıoğlu köyleri girişinde 2 ayrı noktada toplam 4 kilometrelik kısımda kamulaştırma çalışmasına halen başlanmadığı ifade eden Şaban Yılmaz, Ereğli-Devrek yolu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kendisinin sürekli olarak müteahhit firma sahibi ile görüştüğünü ifade eden Yılmaz, "11 yıldan bu yana çalışmalar hiç iyi gitmiyor. Kamulaştırma için hiç devletten kimse gelmedi bu zamana kadar. Yani yol rezil durumda şu anda. Müteahhide de ödeme yapılmadığı için tam randımanlı çalışamıyor. Müteahhitle her an görüşüyorum. Yani müteahhit ödenekte sıkıntılı. 'Bana devlet paramı versin, ben yolu yapayım' diyor. Ben bu yolun 2014 yılının sonuna kadar biteceğine inanmıyorum. 11 sene bu zamana kadar sürdüğüne göre çalışmalar bu hızla devam ederse bir 10 sene daha sürer en az." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.