Ereğli Belediyespor moralsiz

Ereğli Belediyespor moralsiz

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor’da, Karşıya DYO karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Rakibi karşısında pek etkili olamayan temsilcimiz ilk seti 25-17,  kaybederken ikinci seti 23-25 kazanmasını bildi. Üçüncü sette varlık gösteremen Yeşil Beyazlılar bu seti ise 25-18 ve dördüncü seti ise 25-20 kaybederek salondan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla ligde 23 puanla 7.sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz sezonun son karşılaşmasını ise 3 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Beylikdüzü ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla start verecek olan temsilcimiz hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.

Karşıyaka DYO karşısında etkili olamadıklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar “ Zor bir karşılaşma oldu. Rakibimizin ligde konumu nedeniyle bu maçı kazanması gerekiyordu ve öylede oldu. Ereğli Belediyespor olarak maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak olmadı. Artık bu maçı unutup, önümüzdeki Beylikdüzü maçını düşünmeye başladık. Hedefimiz ligin son maçı olan Beylikdüzü karşılaşmasını kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.