Ereğli Belediyespor Beşiktaşla başlıyor

Ereğli Belediyespor Beşiktaşla başlıyor

Voleybolda bayanlar ve erkeklerde 2012-2013 sezonu 1. Lig fikstürü belirlendi

Voleybolda bayanlar ve erkeklerde 2012-2013 sezonu 1. Lig fikstürü belirlendi. Bu ligde Konya’yı temsil eden Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçını kendi evinde Beşiktaş ile oynayacak. Ankara'daki Volley Hotel'de gerçekleştirilen fikstür çekimine, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile ligde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı.Fikstür çekimi öncesi konuşan, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, ''Umarım, voleybolumuza yaraşır, dostluk, kardeşlik ve sevgi içinde bir sezon geçiririz. Önümüzdeki sezon, hepimiz için başarılarla dolu bir sezon olsun'' dedi. Erkekler ve bayanlarda 1. Lig'de 2012-2013 sezonunda 12 takım mücadele

edecek. Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde ilk maçlar 20 Ekim'de oynanacak, normal sezonun son müsabakaları ise 31 Mart'ta yapılacak.

Normal sezonun ardından erkekler ve bayanlarda son iki sırayı alan takımlar küme düşerken, ilk 8 sırayı alan takımlar ise play-off müsabakalarına katılma hakkı elde edecek.

ilk haftanın maç programı şu şekilde oluştu: Bakırköy Belediye Yeşilyurt - Eczacıbaşı Vitra

Ereğli Belediye – Beşiktaş, Nilüfer Belediye - TED Kolejliler, Fenerbahçe - Vakıfbank

Galatasaray - Bursa Büyükşehir Belediye, Sarıyer Belediye – İller Bankası

EREĞLİ BELEDİYE B GRUBUNDA

Bayan ve Erkekler Türkiye Kupası I. Etap turnuva maçlarının grupları da belli oldu. Ereğli Belediyespor Ankara’da Karşıyaka, Ankaragücü, Şişli takımları ile B Grubunda yer aldı.

Türkiye Kupası 24 takımla oynanacak. Ligi ilk sekiz arasında bitiren takımlar kupa mücadelesine II. Etaptan itibaren katılacak. Bayanlar Türkiye Kupasında ilk maçlar 6-7-8 Ekim tarihlerinde oynanacak. Grup maçlarındaki takımlar tek devreli ligi usulü turnuva maçları oynayacak. Müsabakalar sonunda ilk iki sırayı alan toplam 8 takım II. etaba yükselecek ve bekleyen 8 takımla birlikte yeniden kura ile eşleşecekler.

Kura çekimi sonunda gruplar şöyle oluştu:A Grubu (Trabzon): Beşiktaş, Halkbank Gazi Üniversitesi, İdman Ocağı, Pursaklar V. İhtisas.B Grubu (Ankara): Ereğli Bld., Karşıyaka, MKE Ankaragücü, Şişli., C Grubu (İzmir): Sarıyer Bld., Çankaya Bld. ANKA, Arkas, Salihli Bld., D Grubu (Çanakkale): Bursa B.Ş. Bld., Karayolları, Çankaya Bld., Bolu Bld.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.