Ereğli 3 isme daha imza attırdı

Ereğli 3 isme daha imza attırdı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi takımı güçlendirme adına sürdürdüğü transfer çalışmalarında üç yeni ismi daha kadrosuna dahil etti

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi takımı güçlendirme adına sürdürdüğü transfer çalışmalarında üç yeni ismi daha kadrosuna dahil etti.Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor 2012-2013 sezonu hazırlıkları öncesi transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun makam odasında gerçekleştirilen imza törenleri ile üç yeni isim daha kadroya dahil edildi. Ereğli Belediyespor daha öncede dış transferde, Sibel Küçük (Yeşilyurt), Aslı Türker (Galatasaray), Bahar Bakırcıoğlu (Karşıyaka), Merve Eskiyaka (Ankara TED Koleji), Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Zülfiye Gündoğdu ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzalamıştı.

Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine üç yeni ismi daha kadrosuna dahil etmek isteyen Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, Özlem Özçelik (Beşiktaş), Müge Kurt (Beşiktaş) ve Derya Öcal (Trabzon İdmanocağı) Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun başkanlığında gerçekleşen görüşmelerden sonra sözleşmeler imzalandı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’ye yakışan bir takım oluşturma gayreti içerisinde olduklarını söyleyerek, “Ereğli adına formalarını terletecek ve Ereğli’yi hak ettiği noktalara taşıyacağına inandığımız bu arkadaşlarımız ile anlaşmaya vardık. Yabancı oyuncu transferi konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezon öncesi gerekli bölgelere takviyeler yapılarak transfer dönemini tamamlamak istiyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.