Erdoğan'lı U20'ler İtalya'da şampiyon

Erdoğan'lı U20'ler İtalya'da şampiyon

Selçuklu Belediyespor’da çalışan Serkan Erdoğan’ın yaptığı Ümit Erkek Milli Takım, İtalya’daki turnuvada şampiyon oldu

Başantrenörlüğünü Selçuklu Belediyespor’da çalışan Serkan Erdoğan’ın yaptığı Ümit Erkek Milli Takım, İtalya’daki turnuvada şampiyon oldu. 14-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında Almanya’da yapılacak 2018 Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonasına hazırlanan U20 Ümit Erkek Milli Takımı, son maçında ev sahibi İtalya’yı 69-65’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Ay-yıldızlılar, turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı. İtalya'nın Domegge Di Cadore şehrinde oynanan turnuvada millilerimiz, rakibi karşısında ilk yarıyı 35-28 önde kapattı.

Ay-yıldızlılarda Şehmus Hazer 19 sayı, 3 ribaunt, Berke Atar 14 sayı, 8 ribaunt ve Arda Erdoğan da 8 sayı, 1 ribauntla maçı tamamladı. Bu sonuçla milliler, Slovenya ve Hollanda’nın ardından İtalya’yı da mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak noktaladı. Milli takımda Selçuklu Belediyespor’dan 3 isim yer alıyor. Geride kalan sezonda mavi-beyazlı ekipte çalışan Serkan Erdoğan başantrenör, Bekir Yarangüme idareci ve Halil Atlı da yardımcı antrenör olarak milli takım teknik heyetinde yer alıyor.

TBL LİG KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Selçuklu Belediyespor'un da mücadele ettiği TBL'de kulüpler önümüzdeki sezon yapılacaklar için toplantı yaptı. TBL Lig Kurulu toplantısında geçen sezon değerlendirildi ve statülerin aynen devam edeceği belirtildi. Buna göre normal sezon birincisi direkt olarak BSL'ye yükselecek. Yayıncı kuruluşla BSL için yapılacak anlaşmanın içinde TBL'nin de alınması için girişimlerin sürdüğünü bildiren TBF yetkililer katılım payının 60 binden 75 bn TL'ye yükseltildiğini açıkladı. Disiplin Kurulu kararlarının ağır olduğundan şikayetçi olan kulüplere verilen yanıtta oyuncu ve antrenör cezalarının aynı şekilde sürdürüleceği, kulüp cezalarında rakamların geri çekilebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.