Erdoğan'ın uygun dediği market cep yakıyor!

Erdoğan'ın uygun dediği market cep yakıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz ekim ayında Tarım Kredi Kooperatifi marketinde yaptığı alışverişin maliyeti bugün itibariyle iki katına çıktı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda Tarım Kredi Kooperatifi marketinde yaptığı alışveriş sonrası 'gayet uygun’ ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın sepetindeki ürünler o aydan bu yana toplam 2 kat yükseldi.

2021 yılının ekim ayında   Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi marketinde alışveriş yapmıştı. Erdoğan’ın 1002 TL tutan alışveriş sepetinde et, süt, bakliyat gibi temel gıdalar yoktu. Cumhurbaşkanı Erdoğan hesabı ödedikten sonra  “Erdoğan, alışveriş sonrasında yaptığı açıklamada, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı o alışverişin üzerinden 7 ay geçerken o tarihten bu yana Erdoğan’ın yaptığı alışverişin maliyeti iki katına çıktı.

Erdoğan’ın 7 ay önce gittiği alışverişte, atıştırmalık reyonunun önünde çekilen fotoğrafta kareye giren ürünlerin fiyatı yüzde 273’e varan artış gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum