Erdoğan'ın Korumalarından Gazeteci Adem Yavuz'a Saldırı

Erdoğan'ın Korumalarından Gazeteci Adem Yavuz'a Saldırı

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni ve danışmanlarının saldırısına uğradı. Arslan, kendine yapılan saldırıyı Twitter hesabından duyurdu.Birleşmiş Milletler Genel Kurulu çalışmaları...

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni ve danışmanlarının saldırısına uğradı. Arslan, kendine yapılan saldırıyı Twitter hesabından duyurdu.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu çalışmaları çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'le otelde bir görüşme yaptı. Görüşmeye sadece ABD basını alındı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan, herkesin içinde Adem Yavuz Arslan'a küfretti. Daha sonra da otelden attırdı.

Bütün gazetecilerin lobide beklediği sırada, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank da korumalara Adem Yavuz Arslan için 'atın bunu' talimatı verdi. Gazeteci Yavuz Arslan, otelin önünde beklerken korumaların yanına gelerek küfrettiğini, tehditler savurduğunu ve saldırmaya kalktığını twitter hesabından duyurdu. Arslan, sivil iki kişinin ise gelip tekme attığını kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.