Erdoğan'dan Gazeteci Amberin Zaman'a: Haddini Bil, Edepsiz Kadın!

Erdoğan'dan Gazeteci Amberin Zaman'a: Haddini Bil, Edepsiz Kadın!

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti seçmeninin sorgulamamasını eleştiren Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman'a, "Haddini bil edepsiz kadın." dedi. Malatya'da düzenlediği mitingte konuşan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu...

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti seçmeninin sorgulamamasını eleştiren Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman'a, "Haddini bil edepsiz kadın." dedi.

Malatya'da düzenlediği mitingte konuşan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu İslam Konferansı Örgütü'nün başkanlığına kendilerinin teklif ettiklerini ifade ederek,"İslam Örgütü’nün başına seni gönderdik, ne büyük yanlış yapmışız. Ne yaptın orada? Suudi Arabistan gibi ülkeler zor kurtuldular. Bize ricada bulundular. Bunu da inkar etsin. Eder gerçi. Çarkçı Kemal’in yanında yetişen çarkçı Ekmel oldu. Suudi Arabistanlılar bize ‘Çekilsin, yerine başka Türk’ü verin’ dediler. ‘Seçimle geldi, almak mümkün değil’ dedik. Kendisi ‘Benim arkamda durmuyorsunuz’ dedi. Bu kadar ısrarcı olma. Çıkmış monşer aklı ile bize üslup dersi vermeye kalkıyor." dedi.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin, mülaanesini 'beddua' olarak niteleyen Erdoğan, "Sen git üslup dersini Pensilvenya'daki hocana ver. Ey Monşer, sen eğer üslup dersi vereceksen, sabah akşam ağzından küfür çıkan MHP Genel Başkanı'na ders ver." diye konuştu.

AK Parti seçmeninin sorgulama yapmaması ile ilgili olarak bir tv kanalında, "Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?" diyen Taraf yazarı Amberin Zaman'a da tepki gösteren Erdoğan şöyle konuştu: "Kılıçdaroğlu önceki gün bir televizyona çıkmış, 'AK Parti kitlesinin sorgulama yeteneği yok' diyor. 'Halkın ahlak reformuna ihtiyacı var' diyor. Orada gazeteci kılıklı bir militan da çıkmış, edepsiz bir kadın, 'Müslüman ülkede bunu beklemek zor değil mi' diyor.. Haddini bil haddini. Eline vermişler bir kalem, gazete köşesinde yazıyorsun, çıkarıyorlar seni böyle bu malum medyaya, saygısızca bu halka hakaret ediyorsun. Karşılıklı oturmuşlar, hem seçmene, hem Müslüman'a hakaret ediyorlar. Siz bu kafayla devam edin."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.