'Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı görevini layıkıyla yerine getirir'

'Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı görevini layıkıyla yerine getirir'

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, "İnanıyoruz ki sayın Başbakanımız eğer aday olursa seçilecek ve Başbakanlık görevini nasıl layıkıyla yerine getirdiyse Cumhurbaşkanlığı görevini de layıkıyla yerine getirecektir" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, "İnanıyoruz ki sayın Başbakanımız eğer aday olursa seçilecek ve Başbakanlık görevini nasıl layıkıyla yerine getirdiyse Cumhurbaşkanlığı görevini de layıkıyla yerine getirecektir" dedi.

Türkmenoğlu, AK Parti Konya il binasında düzenlediği basın toplantısında, 10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için milat olacağını belirtti.

Demokrasinin geldiği noktayı anlamamakta ısrar edenlerin 10 Ağustos'ta milli irade dersi alacağını ifade eden Türkmenoğlu, "Yaklaşık bir yıldır, önce Gezi olayları ardından 17 ve 25 aralık süreçlerinde, kaos ve karışıklık ortamı oluşturma gayretiyle, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkilemeye çalıştılar. Hırsları akıllarının önüne geçmiş bu gurubun asıl derdi Başbakanımızı yıpratmaktır.  Memleketin içine düşeceği durum eminiz ki hiçbirinin umrunda değildir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yoğun bir istişare süreci geçirdiklerini vurgulayan Türkmenoğlu, "Bizler sayın başbakanımızın kararını bekliyoruz. İnanıyoruz ki sayın Başbakanımız eğer aday olursa seçilecek ve Başbakanlık görevini nasıl layıkıyla yerine getirdiyse Cumhurbaşkanlığı görevini de layıkıyla yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

Soma maden kazasıyla ilgili TBMM'de araştırma komisyonu kurulacağına dikkati çeken Türkmenoğlu, "Kim nerede hata yaptı ise ne eksiklik var ise nereye uzanırsa uzansın sorumlu olanlar ortaya çıkarılacaktır. Tüm halkımız bilmelidir ki; kaybedilen canların sorumlusu kim ise mutlaka yargı önüne çıkarılacak ve layık olduğu cezayı alacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.