Erdoğan: Aziz Milletimiz, Merhum Menderes'i Daima Hayırla Yad Edecek

Erdoğan: Aziz Milletimiz, Merhum Menderes'i Daima Hayırla Yad Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes’in vefat yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Adnan Menderes, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bırakmıştır. Aziz milletimiz, Merhum Menderes'i daima hayırla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes’in vefat yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Adnan Menderes, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bırakmıştır. Aziz milletimiz, Merhum Menderes'i daima hayırla yad edecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adnan Menderes’in vefat yıldönümü vesilesiyle yayınladığı mesaj şu şekilde: "Demokrasi tarihimizin mümtaz şahsiyetlerinden Adnan Menderes, seçkin bir devlet ve siyaset adamı olarak ülkemize ve milletimize takdirle hatırladığımız önemli hizmetlerde bulunmuştur. Türkiye'nin demokratikleşmesi, güçlenmesi, kalkınması, ilerlemesi için inançla çalışan, ömrünü aziz milletimizin yücelmesine vakfeden Adnan Menderes, millet hayatında ve gönlünde silinmez izler bırakmıştır. Kendisine hizmet eden evlatlarını hiçbir zaman unutmayan aziz milletimiz, Merhum Menderes'i daima hayırla yad edecek, gönlünde yaşatmaya devam edecektir. Merhum Adnan Menderes'i vefat yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyor, sevenlerine ve yakınlarına iyi dileklerimi sunuyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.