Erbakan Üniversitesi 12 katlı bina kiraladı

Erbakan Üniversitesi 12 katlı bina kiraladı

KOMBASSAN Holding ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda KOMBASSANa ait Bera İş Merkezinin 12 katı, imzalanan anlaşmanın ardından 3 yıllığına Necmettin Erbakan Üniv

KOMBASSAN Holding ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda KOMBASSAN’a ait Bera İş Merkezi’nin 12 katı, imzalanan anlaşmanın ardından 3 yıllığına Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne kiralandı.
Bir süredir kamu binası arayışında olan Necmettin Erbakan Üniversitesi yetkilileri, KOMBASSAN Holding yetkilileriyle yaptıkları görüşmenin ardından Bera İş Merkezi’nin 12 katını kiralama konusunda mutabakata vardı ve Bera İş Merkezi’nin 12 katı, eğitim-öğretim ve idari bina alanında kullanılmak üzere Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından kiralandı. Kira sözleşmesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile KOMBASSAN Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir arasında imzalandı. Rektör Muzaffer Şeker, “KOMBASSAN’ın Konya’da yüksek öğretime yönelik olarak yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Karşılıklı yaptığımız anlaşmanın bizim açımızdan üniversitemize yönelik belirli bir hizmet boşluğunu, hizmet alımı olarak dolduracağından dolayı memnunuz. O anlamda gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda desteklerinin daha farklı alanlarda, karşılıklı bilimsel işbirliği anlamında da devam edeceğini ümit ediyorum” dedi.
Eğitim camiasına ve üniversiteye hizmet ettiklerinden dolayı gurur duyduklarını kaydeden KOMBASSAN Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aydemir de, “İnşallah bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. O bölgeye bir hareketlilik getirmiş olacağız. Üniversitemizi güzel bir binaya kavuşturmuş olacağız. İnşallah daha iyi binalara kendilerinin kavuşmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
İmzalanan kira sözleşmesine göre, Bera İş Merkezi’nin 12 katının, Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından 3 artı 1 yıllığına opsiyonlu olarak kiralandığı belirtildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.