Erbakan Hoca yıllar önce ılımlı İslam projesini deşifre etmişti

Erbakan Hoca yıllar önce ılımlı İslam projesini deşifre etmişti

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yıllar önce "Ilımlı İslam" projesi ile ilgili söylediklerini akıllara getirdi

"Erbakan hoca yıllar önce söylemişti" serisine bir konu daha eklendi. Ömrü boyunca Siyonizm'in dünya üzerindeki amaçlarına ulaşmak için yaptıkları planları anlatarak bunlarla mücadele eden Erbakan Hoca, Irak ve Suriye 'nin nasıl parçalanacağını, Büyük İsrail Projesi'ni, yaklaşan FETÖ tehlikesini ve daha birçok konuyu yıllar öncesinden işaret ederek uyarılarda bulunmuştu. Aradan geçen yıllar Erbakan'ı haklı çıkarırken, bugün bir konuda daha Erbakan Hoca'nın basireti ortaya çıktı.

ERBAKAN HOCA ANLATIYOR: ILIMLI İSLAM NE DEMEK?

ESAM konferansında İslam aleminde "ılımlı İslam" projesinin uygulanmaya çalışılacağını anlatan Erbakan Hoca, yaklaşan tehlikeye işaret etmişti. "Ilımlı İslam" projesini anlatan Erbakan, bunun tanımını da şöyle yapmıştı:

"Ilımlı ne demek? Cihad şuuru olmayacak. Düzene karışmayacak. Yahudi kölesi olacak. Ama namaz kılacak, oruç tutacak. Düzeni yahudi tanzim edecek. Sen Yahudi'ye ödeyeceksin her bir şeyin bedelini... Düzene karışmayacaksın... Haa namaz kılacakmışsın, kıl! Parayı ver, kıl. Ilımlı demek, cihad şuuru olmayacak! Yani insanların saadeti ile ilgilenmeyecek. Sömürüye sesin çıkmayacak! Yahudi'ye köle olacaksın... Böyle düşünen Müslümanları arttıralaım diyor... Nasıl arttıracaklarını raporda anlatıyorlar. Bunlara para verelim, aralarında zincir kuralım, destekleyelim, kuvvetlendirelim... İslam alemine bunlar hakim olsun ve Müslümanlık budur diye tanıtalım diyor... Onun için de Kur'an-ı Kerim bastırıyor, cihad ayetlerini çıkartıyor içinden..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.