Engelliler Gücünden özel maç

Engelliler Gücünden özel maç

Türkiye Futbol Federasyonu'nun proje ortakları arasında yer aldığı Hürriyet Hakkımızdır Treni geçtiğimiz Pazar günü Konya'daydı

Hürriyet Treni kapsamında Engelli Futbolu projesine de destek vermek amacıyla özel bir maç düzenledi. Bu özel maçta Konya Engelliler Gücü Ampute takımıyla Hürriyet Treni personeli takımı karşı karşıya geldi.

Konya Atatürk Stadı'nda oynanan maçtan önce, ampute futbol kuralları gereği, Hürriyet Tren takımının kalecisi, Hürriyet Saha Operasyon Müdürü Güven Güveli'nin bir kolu sarılarak diğer kaleciyle eşitlenmesi sağlandı. 2-2 biten maçın gollerini Hürriyet Treni ekibinden Cem Şener ve Cumali Sözeri atarken, Konya Engelliler Gücü Ampute takımının gollerini Seyit Karadağ kaydetti. Maç bitiminde TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, Konya ASKF Başkan V. Remzi Ay, Konya GSİM Şube Müdürü Tamer Songur ve misafirler iki takım oyuncularına baklava ikramında bulunarak teşekkür etti.

TFF Herkes İçin Futbol gar etkinliklerine ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi ve yerel yönetimlerden çeşitli yetkililer katıldı. Etkinliklerde, ilköğretim okulları, çocuk izciler ve halkın katılımıyla çeşitli futbol yarışmaları düzenlendi.Gösteri maçı sonrasında garda Hürriyet Hakkımızdır Treni'ni ziyaret eden Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, Herkes İçin Futbol standında TFF Engelli ve Dezavantajlı Futbolu Geliştirme Yönetmeni Deniz Cengiz ve İzmir Hif Bölge Sorumlusu Ozan Yılmaz'a teşekkür ederek iyi yolculuklar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.