Enerya elektrik için düğmeye bastı

Enerya elektrik için düğmeye bastı

Türkiye’nin enerji dağıtım sektöründe en önemli oyuncularından olan Enerya, doğal gaz dağıtımındaki tecrübesi ve yaygın hizmet ağı ile şimdi de elektrik sağlamak üzere düğmeye bastı.

Enerya, Konya’dan sonra Denizli’de de elektrik faturalarında tasarruf, farklı kampanyalar ve cazip koşullar ile tüm abonelerine elektrik sağlamak için harekete geçti. Enerya, aylık elektrik kullanımı 375kWsaat düzeyinde ve en az 150 TL üzerinde olan konut ve ticari işletmelere elektrik sağlamak üzere tüm altyapısını ve hizmet ağını tamamladı. Elektrik ticaretinde yürürlüğe giren serbest tüketici yasası ile artık kriterleri sağlayan tüketicilerin istedikleri elektrik sağlayıcı firmayı seçebilecekleri bilgisini veren Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, bu yasa ile artık tüm tüketicilerin Enerya’ya başvurarak elektriklerini Enerya’dan alabileceklerini söyledi.

Uzun, “Enerya’nın abonelerin kullanım durumuna göre mevcut elektrik faturalarındaki, elektrik net birim fiyatında daha cazip bir teklif sunacak. Diğer elektrik tedariki yapan şirketlerden farkımız, doğal gaz dağıtımı yaptığımız şehirlerde müşterilerimize aynı ödeme noktasından hem elektrik ve doğal gaz faturalarını birlikte ödeme imkanı, hem de müşterilerimizin elektrik faturalarında tasarruf sağlayacağız” dedi.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.